Een mooie camperplaats in de natuur

Camperplaats Friesland

Trek je eropuit met de camper? Kom kamperen op één van onze camperplaatsen in Friesland! Op een camperplaats in Friesland kan je helemaal tot rust komen. De natuur, het water dichtbij, de authentieke dorpjes, de vele activiteiten… Genoeg te beleven, maar ook de ultieme vakantiebestemming om even helemaal te ontspannen.

Camping in Oudemirdum, in het altijd fijne Friesland

De Wigwam is een gezellige familiecamping in Zuidwest Friesland. In het glooiende Gaasterland vind je het sfeervolle dorp Oudemirdum. Dit dorpje wordt ook wel hét groene hart van Gaasterland genoemd. Dit komt door de omgeving waarin het gelegen is. Oudemirdum wordt namelijk omgeven door natuurgebieden en bossen.
Jouw plek op onze camping boeken

De mooiste camperplaats in Friesland

Op De Wigwam vind je altijd een mooie plek voor jouw camper. Tussen de bomen en beplanting en op de groene velden kan je jouw camperplaatsen. Een fijne camperplaats in Friesland om even helemaal te ontspannen. Op de ruime camperplaatsen staan verschillende campervoorzieningen voor je klaar. Maak gebruik van 16 amp. Elektra, een watertappunt, afvoer en de uitstort- en vulpunt. Zo kan je zorgeloos vakantie vieren.

Ook de kinderen vervelen zich geen moment op onze camping

Kom je gezellig met de kinderen vakantie vieren op de camperplaats in Friesland van De Wigwam? Kleine vakantiegangers kunnen zich hier helemaal uitleven. Samen spelen in de speeltuin, waar ze al snel vakantievriendjes leren kennen of samen avontuurlijk het bos intrekken. In het hoogseizoen is er ook vier weken lang een animatieteam aanwezig. Zij organiseren allerlei leuke activiteiten voor de kinderen zoals knutselen, sporten en spelletjes in de zomer.

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Friesland

Bij jouw camperplaats in Friesland horen natuurlijk uitstekende faciliteiten. Op onze camping in Friesland zijn deze dan ook zeker aanwezig. Maak van jouw vakantie een onvergetelijke tijd en geniet van onder andere de volgende faciliteiten:

  • Schoon sanitair
  • Speeltuin voor de kids
  • Bibliotheek
  • Dagelijkse broodjesservice

Camperplaats Friesland met speeltuin

camperplaats friesland in de natuur

Ontdek de prachtige provincie Friesland

Onze camping is gelegen in het groene Gaasterland. Hier kan je van alles beleven tijdens jouw vakantie bij De Wigwam. De omgeving staat bekend om de eindeloze fietsroutes en wandeltochten. Die brengen je door het veelzijdige landschap. Ook kan je in de omgeving lekker het water op voor activiteiten als kitesurfen, zeilen of zwemmen in het IJsselmeer. Ben je benieuwd naar de Friese geschiedenis of kunst? Bezoek een van de vele musea in de omgeving, zoals het Jopie Huisman Museum, het Schaatsmuseum of museum Sloten.

Leuke evenementen in de buurt

Workshopwoensdag: t/m 26 juni vind je elke woensdag een leuke workshop in Hemelen. Van keramiek tot schilderen, van spiritueel tot zelfverbetering. Er is van alles te ontdekken.

Zomermarkt 'Oudemirdum Bruist': op 24 juli van 10:00 tot 17:00 vind een leuke zomermarkt met allerlei kraampjes en trucks plaats. Dit is een must-see tijdens je verblijf in in Friesland. Voor meer informatie klik je hier.

Hollandse meezingers: Net als de zomermarkt is dit ook onderdeel van het zomerprogramma in Oudemirdum. Op 10 augustus een avond vol gezelligheid met echte meezingers. Georganiseerd door Herman van Dooren en Ricardo Brinkman.

Camperplaats in Friesland boeken?

Wil je graag overnachten op een camperplaats in Friesland? Dan zit je goed bij De Wigwam. De camperplaatsen zijn een goede uitvalsbasis om Zuidwest Friesland te ontdekken. Naast onze camperplaatsen bieden wij ook kampeerplaatsen en trekkershuisjes aan. Je kunt de camperplaatsen gemakkelijk online boeken en jouw favoriete plaats selecteren!
Direct jouw camperplaats boeken

Ontdek de route naar jouw camperplaats in Friesland

Veelgestelde vragen over een camperplaats in Friesland

Heb je vragen voordat je een camperplaats in Friesland boekt? Wij helpen je met enkele veelgestelde vragen. Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik een camperplaats reserveren op Camping de Wigwam in Oudemirdum?

Ja, het is mogelijk om een camperplaats te reserveren op Camping de Wigwam in Oudemirdum. Het wordt aanbevolen om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties en weekends, om zeker te zijn van beschikbaarheid. Wil je alvast kijken welke plek voor jou perfect is? Kijk op onze plattegrond.

Wat zijn enkele nabijgelegen bezienswaardigheden en activiteiten van Camping de Wigwam in Oudemirdum?

Camping de Wigwam ligt in de prachtige omgeving van Oudemirdum, Friesland. In de buurt kun je genieten van de natuurlijke schoonheid van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân en het bosrijke Gaasterland.