Camping in Friesland voor jong & oud

Op Camping de Wigwam, een leuke camping in Friesland ervaar je de vakantie zoals jij dat wilt. Of je nu alleen naar Oudemirdum komt, met z'n tweeën of met het hele gezin, Friesland heeft genoeg te bieden. Kom tot rust in de bossen van Gaasterland of neem de kinderen mee tijdens leuke kinderroutes, naar verschillende musea of bij slecht weer naar het zwembad.

Boek vandaag nog

Voor zowel kamperen in Friesland als verblijven in een accommodatie staat jouw vakantiewens staat centraal

Midden in het bos vind je op onze camping in Friesland de mooiste kampeerplaatsen. Wat deze kampeerplaatsen extra uniek maakt is dat er 22 plaatsen zijn met privé sanitair. Met jouw eigen, verwarmde douche en toilet heb je meer dan genoeg privacy tijdens jouw vakantie in Friesland!

Natuurlijk kan je ook kamperen in Friesland zoals je gewend bent op op onze kampeerplaatsen. Zet je tent op in de prachtige groene omgeving en laat het ontspannen maar beginnen. En het fijne is dat je op elke kampeerplek op onze camping 16 ampère stroom tot je beschikking hebt.

Geniet je het liefst van een kampeervakantie in de camper? Dan hebben wij op onze camping in Friesland speciale camperplaatsen voor je. Wordt wakker met uitzicht over de prachtige en groene omgeving. De camperplekken zijn ruim en de sfeer is er altijd goed! Naast 16 ampère elektra heb je ook speciale voorzieningen voor de camper zoals een watertappunt, afvoer en een uitstort- en vulpunt.

Boek nu jouw kampeerplaats in Friesland

Liever meer luxe? We hebben ook accommodatie verhuur!

Wij begrijpen als geen ander dat je ook van een vakantie op de camping in Friesland kan houden zonder dat je overnacht in een tent of camper. Daarom hebben wij op Camping de Wigwam 4 knusse, maar fijne accommodaties.

We hebben speciale Trekkershuisjes voor zowel 2 als 4 personen. Ze zijn van bijna alle gemakken voorzien, alleen voor het douchen dien je gebruik te maken van het sanitair gebouw op de camping in Gaasterland. Heb je liever toch een eigen badkamer bij je Trekkershuisje? Boek dan het Luxe Trekkershuisje. Benieuwd naar de andere accommodaties?

Deze bekijk je hier

Wat maakt een vakantie in Friesland zo uniek?

Is een vakantie op de camping in Friesland precies wat je nodig hebt? Dan helpen wij je graag met enkele leuke uitjes die je kan doen in de omgeving van onze camping. Friesland is erg veelzijdig en heeft veel meer te bieden dan je op voorhand denkt. De natuur is schitterend en rustgevend en er zijn ontzettend veel musea waar je de leukste culturele dagen beleefd.

Enkele tips van Camping de Wigwam

  • Ontdek al wandelend de omgeving van Oudemirdum
  • Bezoek de leukste musea
  • Neem je de kinderen mee naar Friesland? Ook dan is er genoeg te doen!

Boek nu

camping friesland in de natuur

camping friesland met speeltuin voor de kinderen

Fijne faciliteiten op onze camping in Friesland

Op onze camping in Friesland zijn alle faciliteiten aanwezig voor een fijn verblijf. Voor zowel jong en oud staat een fijne tijd centraal. Zo zijn er voor de kinderen 2 leuke speeltuinen waar ze heerlijk kunnen spelen. En in het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig voor het nodige vermaak!

Terwijl de kinderen zich optimaal vermaken kom jij tot rust terwijl je een prachtig boek leest uit onze bibliotheek. De bibliotheek vind je bij de receptie.

Heb je geen overnachtingsplaats met privé sanitair? Geen probleem! Het toiletgebouw is altijd schoon en heeft zelfs een familiedouche! Ook vind je hier de wasserette. Zo heb je altijd schone kleren tijdens je vakantie op de camping in Friesland.

Wij bezorgen je graag een onbezorgde tijd in Friesland

Ben je toe aan rust en ruimte in combinatie met een prachtige omgeving waarin genoeg te doen is? Dan is onze camping in Friesland, de Wigwam, jouw vakantiebestemming. In de bossen van Gaasterland vind je prachtige kampeerplaatsen en accommodaties met voldoende privacy.

Boek nu een plek op onze camping in Friesland

Waar vind je onze camping in Friesland?

Veelgestelde vragen over onze natuurcamping in Friesland

Heb je voor vertrek vragen over onze natuurcamping in Friesland? Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen. Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met onze receptie! Wij helpen je graag verder.

Welke activiteiten kan ik doen tijdens mijn vakantie in Friesland?

Friesland biedt een breed scala aan activiteiten. Je kunt genieten van watersporten zoals zeilen, kanoën en windsurfen op de Friese meren. Fietsen en wandelen door het prachtige landschap is ook populair.

Wat zijn enkele populaire toeristische attracties in Friesland?

Er zijn verschillende populaire toeristische attracties in Friesland. Het Nationaal Park De Alde Feanen is een prachtige plek om te verkennen, met zijn unieke flora en fauna. Verder zijn het Fries Museum in Leeuwarden en het Kameleondorp in Terherne populaire bezienswaardigheden.

Welke evenementen vinden er plaats tijdens de zomermaanden in Friesland?

Friesland organiseert verschillende evenementen tijdens de zomermaanden. Het Skûtsjesilen, een zeilevenement met traditionele Friese platbodems, is erg populair. Ook de Sneekweek, een zeilwedstrijd en feestweek in Sneek, trekt veel bezoekers.