Groene vlaktes, natuurgebieden en een bijzonder landschap

Camping Gaasterland

Waar je ook kijkt, om je heen zie je voornamelijk groene velden, bossen, water en veelzijdige natuurgebieden. Je ziet veel verschillende soorten vogels en je komt bijna overal vee tegen. Het Gaasterland is een streek in Zuidwest Friesland waar je even kunt onthaasten en de natuur in kunt gaan. Voor veel mensen de ideale vakantiebestemming! Ben je op zoek naar een camping Gaasterland? Ontdek dan De Wigwam.

Bijzonder Gaasterland

Al wandelend of fietsend kan je het bijzondere landschap van het Gaasterland ontdekken. Het is een uniek stukje Nederland waar je vooral geniet van alle ruimte. Alles is breed opgezet met mooie bossen en eindeloos veel weilanden. Veel mensen trekken er dan ook met de fiets op uit. Je vindt hier dan ook prachtige fietstochten langs het IJsselmeer. Tijdens je vakantie op onze camping in Gaasterland kan je een bezoek aan Sloten niet missen. Dit is één van de Friese elf steden en ontzettend sfeervol en mooi gelegen.

Meer over de mooie omgeving

Camping in Oudemirdum

De Wigwam ligt in het hart van het Gaasterland, gelegen in Oudemirdum. Dit is een groen dorpje tussen de bossen en de weilanden. In het bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum leer je meer over de streek en de unieke heuvels in dit gebied. Zeker de moeite waard. Vanuit Oudemirdum beginnen verschillende mooie wandelroutes over bospaden, bruggetjes en gezellige dorpstraatjes.

Overnachten op onze camping in Gaasterland

Wil je graag op vakantie naar het Gaasterland? Op onze camping kan je heerlijk overnachten! Je kunt terecht op een ruime kampeerplaats, met je camper op een camperplaats of één van onze trekkershuisjes huren. Je geniet altijd van een groene plek in de natuur.

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Op De Wigwam vind je niet alleen normale kampeerplaatsen, maar ook luxe kampeerplaatsen met privé sanitair. Dat is extra comfortabel genieten van de kampeerervaring. Je hoeft niet in de rij te staan voor de douches of met de wc-rol onder de arm naar het toilet. Je kunt in je eigen privé sanitair douchen in de verwarmde badkamer. Ook is er een aanrecht/wasgelegenheid en een toilet. We hebben 22 kampeerplaatsen met privésanitair.

Bekijk onze kampeerplaatsen

Verblijf in een sfeervol trekkershuisje

Heb je geen kampeermiddel maar wil je wel overnachten in de natuur? Dan is een trekkershuisje ideaal. Deze knusse accommodaties zijn geschikt voor 2 of 4 personen. De trekkershuisjes zijn zeer charmant, perfect voor een romantisch nachtje weg maar ook leuk met de kinderen. In het luxe trekkershuisje heb je zelfs een eigen douche en toilet.

Bekijk onze trekkershuisjes

Camping in Gaasterland met ruime camperplaatsen

Zorgeloos vakantie vieren in Zuidwest Friesland

Op onze camping in Gaasterland geniet je van verschillende faciliteiten voor een onbezorgde vakantie. De Wigwam heeft een leuke speeltuin voor de kinderen, ook al vermaken ze zich vaak nog meer in het bos. Daarnaast is er in het hoogseizoen ook vier weken lang animatie. Ons sanitairgebouw is zeer schoon en beschikt zelfs over een familiedouche. Daarnaast kan je de vakantiewas gewoon tijdens de vakantie alvast wegwerken in de wasserette. Op onze camping in Zuidwest Friesland kan je ook genieten van verse broodjes in de ochtend dankzij de broodjesservice. En kan jij jouw vakantie niet zonder internet? Gelukkig hebben we wifi op de camping, waardoor je altijd goed bereikbaar bent. Lees je liever een goed boek? Bekijk dan de boeken in onze bibliotheek bij de receptie.

Jouw vakantie bij De Wigwam, dé camping in Gaasterland

Komen jullie gezellig vakantie vieren op onze camping in Gaasterland? Onze accommodaties, kampeerplaatsen en camperplaatsen in Friesland zijn gemakkelijk online te boeken. Je kan de mooiste plekjes op de camping uitzoeken.

Boek jouw vakantie

Camping in Gaasterland in het natuurrijke Friesland