Camping met privé sanitair

Ben je gek op kamperen, maar hou je niet van de gedeelde sanitaire mogelijkheden? Geen probleem! Op camping de Wigwam zijn er namelijk kampeerplaatsen met privé sanitair. Kom genieten op onze camping met privé sanitair tijdens een welverdiende vakantie in Friesland.

Heerlijk kamperen met privé sanitair

Kamperen in luxe doe je op Camping de Wigwam. Onze camping is namelijk een camping met privé sanitair! We hebben 22 kampeerplaatsen met privé sanitair op onze camping. Op deze plaatsen heb je de beschikking over een verwarmde badkamer met douche, toilet en wastafel. Zo hoef je geen gebruik te maken van het sanitair gebouw op de camping, al mag dat natuurlijk wel.
 
Verder heb je bij deze kampeerplaatsen 16 ampère stroom en zijn de plaatsen ruim opgezet. Alle ruimte en rust dus voor een heerlijke vakantie op onze camping met privé sanitair.

Boek nu

Welke faciliteiten zijn er nog meer?

Om jouw verblijf op onze camping met privé sanitair zo aangenaam mogelijk te maken zorgen wij voor de beste faciliteiten. Zo is het sanitair gebouw verwarmd. Ook zijn er hier speciale familiedouches. Ideaal wanneer je jonge kinderen bij je hebt.
 
De kinderen zullen zich überhaubt geen moment vervelen op Camping de Wigwam. Op de camping zijn namelijk leuke speeltuinen en in de zomer is er 4 weken lang animatie. Zorg dus dat je in deze tijd gezellig komt kamperen in Friesland!
 
Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken is het tijd om zelf ook uit te rusten, bijvoorbeeld met een goed boek. Ben je een boek vergeten mee te nemen op vakantie? Bij de receptie van onze camping met privé sanitair is een bibliotheek. Laat het ontspannen maar beginnen!

Meer dan genoeg te doen vanaf onze camping in Friesland

Wanneer je gaat kamperen in Friesland wil je er ook wel eens gezellig eropuit gaan. Friesland staat bekend om de schitterende wandel- en fietsroutes. Vergeet dus vooral je fiets niet mee te nemen naar onze camping met privé sanitair. Fietsen in Waterland brengt je langs de mooiste plekjes van de provincie. Natuurlijk zijn er ook mooie wandelroutes. Sommige routes zijn bijna 10 kilometer lang!
 
Op 1 kilometer van Camping de Wigwam vind je Golfclub Gaasterland. Deze golfbaan heeft doordat het grotendeels in een natuurgebied ligt een Groenlabel. Tijdens het golfen geniet je niet alleen van de sport, maar ook van de omgeving.
 
Vanaf onze camping met privé sanitair is er ook genoeg te doen voor een dagje uit met de kinderen. Van zwemplezier in Subtropisch zwembad Swimfun tot een culturele dag in het Modelspoor Museum in Sneek, elke dag is er wel wat leuks te doen met de kids in Friesland. 

Ik wil op vakantie naar Friesland!

Camping met privé sanitair in Friesland

Verblijf in mooie accommodaties op onze camping met privé sanitair

Op onze camping met privé sanitair zijn er veel meer mogelijkheden dan kamperen in Friesland. Je kan ook kiezen voor een verblijf in één van de accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in een Trekkershuisje. Er zijn Trekkershuisjes voor zowel 2 als 4 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals moderne slaapkamers, een keuken en een heerlijk terras waar je kan genieten van de Friese natuur. Heb je liever ook een badkamer in je accommodatie? Boek dan een Luxe Trekkershuisje
 
Ben je helemaal gek van kamperen in Friesland in een caravan, maar heb je er zelf geen een? Op onze camping met privé sanitair hebben wij meerdere huurcaravans staan. Deze caravans zijn geschikt voor 4 personen en staan op een prachtige, groene, locatie op de camping.

Wanneer zien we jou op onze camping met privé sanitair?

Camping de Wigwam is een veelzijdige camping in Friesland. Met zowel uitstekende kampeerplaatsen als accommodaties wordt jouw vakantie op de camping met privé sanitair altijd een succes. Geniet van genoeg privacy en ontdek alles wat Friesland te bieden heeft. Hopelijk zien we je snel voor een heerlijke vakantie. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen met de receptie. 

Boek vandaag nog je vakantie

Waar vind je onze camping in Gaasterland?