Camping Zuidwest Friesland

Camping de Wigwam, een camping in Zuidwest Friesland is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een rustige en ontspannen vakantie in de natuur. Gelegen in het prachtige Friesland, biedt de camping een ideale uitvalsbasis om te genieten van de natuur, de cultuur en de rijke geschiedenis van deze regio. Op deze pagina geven we je een overzicht van wat onze camping te bieden heeft en welke activiteiten je in de omgeving kunt ondernemen.

Over onze camping in Zuidwest Friesland

Camping de Wigwam is een familiecamping die gelegen is in de pittoreske plaats Oudemirdum. Onze camping in Zuidwest Friesland beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er ook verschillende accommodaties te huur, zoals trekkershutten en een stacaravan. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een animatieteam, schoon sanitair en een bibliotheek.

Boek nu

Activiteiten in Gaasterland en omgeving

In de omgeving van onze camping Zuidwest Friesland is genoeg te doen. Zo kun je heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige natuur, bijvoorbeeld in het Nationaal Park De Alde Feanen. Dit gebied is een paradijs voor natuurliefhebbers en vogelspotters.

Ook kun je een bezoek brengen aan de historische stadjes Hindeloopen, Stavoren of Workum. Hier kun je genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van Friesland. Voor de kinderen is een bezoek aan het Kameleondorp in Terherne een echte aanrader. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven in de wereld van Hielke en Sietse.

Camping in Zuidwest Friesland

Waar in Zuidwest Friesland ligt onze camping?

Trekkershut Camping de Wigwam

Wat is handig om te weten over onze camping in Friesland?

  1. Is Camping de Wigwam geschikt voor gezinnen met kinderen? Ja, Camping de Wigwam is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende faciliteiten op de camping en in de omgeving is genoeg te doen voor jong en oud.
  2. Kun je op Camping de Wigwam ook een accommodatie huren? Ja, op onze camping kun je verschillende accommodaties huren, zoals trekkershutten (ook met badkamer) en een stacaravan.
  3. Is er een zwembad op Camping de Wigwam? Nee, op onze camping in Zuidwest Friesland is geen zwembad aanwezig.

Tips voor een geslaagde vakantie in Friesland

Om jouw vakantie in Friesland tot een succes te maken hebben we enkele tips voor je op een rij gezet. Heb je nog vragen over Friesland en de omgeving van onze camping in Zuidwest Friesland? Wij helpen je graag verder!

  • Verken de omgeving per fiets of te voet.
  • Breng een bezoek aan het Kameleondorp in Terherne.
  • Maak een boottocht door Nationaal Park De Alde Feanen.
  • Geniet van lokale specialiteiten in het restaurant van de camping.

Wanneer zien we jou op Camping de Wigwam?

Onze camping in Zuidwest Friesland is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie in de natuur. De ruime kampeerplaatsen, verschillende accommodaties en faciliteiten maken de camping geschikt voor gezinnen, maar ook voor senioren.

De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor activiteiten en bezienswaardigheden, van historische stadjes tot prachtige natuurparken. Door te verblijven op Camping de Wigwam kun je optimaal genieten van alles wat de provincie Friesland te bieden heeft.

Boek jouw vakantie naar de Wigwam