De leukste kindercamping in Friesland

In de bossen van Gaasterland vind je de Wigwam, een ontzettend gezellige kindercamping in Friesland. Overnacht op de manier die fijn is voor jou en je gezin. Of je nu kiest voor een kampeerplaats of voor een fijne accommodatie, aan privacy heb je geen gebrek. Op onze kindercamping is hoe dan ook genoeg vermaakt voor de kids!

De kinderen zullen zich geen moment vervelen

Je vraag je vast af waarom de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen op onze kindercamping in Friesland. Op Camping de Wigwam zijn er 2 speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken. Klimmen, klauteren en spelen met vakantievriendjes, wat zullen ze een plezier hebben!

In het hoogseizoen is er speciaal voor de kinderen 4 weken lang een animatieteam aanwezig op onze kindercamping in Friesland. Terwijl jij aan het genieten bent van de rust en natuur zijn de kinderen de hele dag in de weer met het leukste animatieteam van Nederland!

Boek nu

Ook de omgeving is kindvriendelijk

Niet alleen onze kindercamping in Friesland zorgt voor vermaak bij de kinderen. Ook in de omgeving is er genoeg te doen waarbij zowel jong en oud zich zal vermaken. Voor een culturele dag zit je goed in het Modelspoor museum. Bouw en speel met treinen zoals je nog nooit gedaan hebt!

Is het een dag minder goed weer? Geen paniek! Ga een dagje naar Subtropisch zwembad Swimfun in Joure en beleef een spetterende dag met het gezin. Terwijl de kinderen plezier maken op de glijbanen en de wildwaterbaan kan jij heerlijk ontspannen in bij de wellness.

Ontdek de hele omgeving

Kindercamping Friesland de Wigwam

Vele mogelijkheden op onze kindercamping in Friesland

Bij een vakantie heeft ieder gezin verschillende voorkeuren. Het ene gezin wilt kamperen, waar het andere gezin liever meer comfort heeft in een accommodatie. Gelukkig voor jou kan je op onze kindercamping in Friesland voor beide opties kiezen. Kies voor het verblijf waar jij en je gezin het gelukkist van worden!

Hou je van kamperen, maar heb je liever een eigen sanitaire unit tot je beschikking? Ga dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Dankzij de verwarmde badkamer met douche, toilet en wastafel heb je de comfort van thuis, maar ben je toch aan het kamperen! Natuurlijk hebben wij ook normale en ruime kampeerplaatsen. Hier ben je ook welkom op met de camper.

Verblijf je met je gezin liever in accommodatie op onze kindercamping in Friesland? Dan hebben wij verschillende accommodaties voor 2 tot 4 personen op Camping de Wigwam. Enkele accommodaties, zoals het Luxe Trekkershuisje, hebben zelfs een eigen badkamer!

Bekijk alle accommodaties

Faciliteiten voor jong en oud

Op Camping dew Wigwam is er zoals gezegd genoeg te doen en te beleven. Wij zijn niet voor niks de leukste kindercamping in Friesland! Ook over de andere faciliteiten hoef je je gelukkig geen zorgen te maken. 

Zo is het sanitair gebouw schoon. Het gebouw wordt meerdere keren per dag gecontroleerd zodat het ook echt altijd schoon is. In het sanitair gebouw is ook een familiedouche aanwezig. Altijd handig wanneer je met kleine kinderen naar onze kindercamping in Friesland komt.

Wil je dagelijks wakker worden met verse broodjes? Op Camping de Wigwam in Friesland hebben we een broodjesservice! Geef je bestelling door aan ons en wij zorgen ervoor dat je met verse broodjes geniet van onze groene omgeving in de ochtend.

Boek hier je vakantie!