Minicamping Friesland

Friesland is bij uitstek de provincie om rust en natuur te combineren met leuke activiteiten. Camping de Wigwam, een gemoedelijke minicamping in Friesland, verzorgt graag jouw verblijf in de mooiste provincie van Nederland. Lees snel verder of neem contact op als je een vraag hebt.

Boek jouw plekje op de minicamping in Friesland

Fijne minicamping in Friesland

Tussen de prachtige bomen en bossen van Gaasterland vind je onze camping in Friesland, de Wigwam. Ben je op zoek naar een ruime kampeerplaats, of juist een knusse accommodatie? Op onze minicamping in Friesland vind je het. 

Faciliteiten voor jong & oud

Op onze minicamping in Friesland vind je fijne faciliteiten. Hiermee bedoelen we dat onze camping voor zowel jong als oud geschikt is. Voor de kinderen zal er geen moment verveling zijn op de camping. Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk dan snel deze video!

Terwijl de kinderen zich vermaken met de animatie en in de speeltuin ben jij aan het genieten van de groene omgeving van Gaasterland. Haal een goed boek in de bibliotheek en kom helemaal tot rust.

Hoe ziet de start van jouw dag op onze minicamping in Friesland eruit? Met verse broodjes natuurlijk! Bestel elke ochtend verse broodjes en start je dag fijn en gezond.

En de omgeving daaromheen is prachtig!

De mogelijkheden in de omgeving van onze camping in Friesland zijn eindeloos. Om je een handje te helpen zetten we graag verschillende mogelijkheden voor je op een rij. Van watersporten tot de schitterende natuur ontdekken, er is zoveel mogelijk in Friesland. Bekijk een greep uit de leukste activiteiten in de omgeving:

  • Golfen op de prachtige golfbaan van Golfclub Gaasterland
  • Fiets- en Solexverhuur
  • De leukste musea voor een culturele dag
  • Fietsen in Waterland over ruim 800 kilometer aan fietsknooppuntpaden

Boek jouw vakantie naar Friesland

Minicamping Friesland in de natuur

minicamping friesland

Kamperen of een knusse accommodatie op onze minicamping?

Kamperen of verblijven in een fijne accommodatie, dat zijn de opties die je hebt op onze minicamping in Friesland. En beide opties zijn even fijn. Wist je dat er op Camping de Wigwam zelfs kampeerplaatsen met privésanitair zijn? Zo combineer je kamperen met voldoende privacy. Natuurlijk kan je ook kamperen zoals je dat gewend bent. Maak gebruik van het sanitair gebouw en onze andere faciliteiten en maak er een onvergetelijke vakantie in Friesland van!

Daarnaast hebben wij een viertal accommodaties op onze camping in Friesland:

  • Een fijne huurcaravan voor 4 personen
  • Trekkershuisje voor zowel 2 als 4 personen
  • Luxe Trekkershuisje. Deze accommodatie heeft zelfs een eigen badkamer!

Bekijk al onze accommodaties


Wees welkom op onze camping in Friesland

Je bent van harte welkom op onze gezellige en gemoedelijke camping in Friesland. Kom tot rust op de camping zelf en ontdek hoe mooie de provincie Friesland is. We hopen je snel te mogen begroeten.

Boek nu