Natuurcamping Friesland

De mooiste natuurcamping in Friesland

In de bossen van Gaasterland vind je Camping de Wigwam, een fijne natuurcamping in Friesland voor jong en oud. Onze natuurcamping biedt de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de prachtige natuur in het noorden van Nederland. De regio staat bekend om zijn uitgestrekte meren, groene landschappen en historische steden, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Boek nu naar Camping de Wigwam

Kampeerplaatsen en fijne accommodaties

De standaard kampeerplaatsen zijn ideaal voor degenen die liever basic kamperen en geen behoefte hebben aan poespas. Hier geniet je van een ruime grasvlakte om je tent op te zetten. Natuurlijk kan elektra (16Amp) niet ontbreken.

Voor wie graag wat extra gemak wenst, zijn er de kampeerplaatsen met privé sanitair. Hier kun je genieten van alle gemakken van thuis, zoals een verwarmde badkamer met douche, toilet en een aanrecht/wasgelegenheid. Uiteraard zijn ook deze kampeerplaatsen op onze natuurcamping in Friesland ruim opgezet.

Onze natuurcamping in Friesland biedt niet alleen kampeerplaatsen, maar ook diverse accommodaties. Zo kun je kiezen uit verschillende  trekkershutten en een huurcaravan. Deze accommodaties zijn vaak van alle gemakken voorzien, zoals een eigen keuken, badkamer en slaapkamers. Perfect als je het kamperen wilt afwisselen met een beetje luxe.

Natuurcamping Friesland

Waarom is onze camping in Friesland zo fijn?

Onze camping in in Friesland heeft uitstekende faciliteiten om jouw vakantie tot een succes te maken. Welke faciliteiten dat zijn op onze natuurcamping in Friesland? Dat lees je hieronder!

 • Schoon sanitair
 • Broodjesservice
 • Animatie voor de kinderen
 • WiFi

Voordelen van een vakantie in Friesland

Het grootste voordeel van een vakantie in Friesland op Camping de Wigwam? Dat is de schitterende omgeving natuurlijk! Tijdens jouw vakantie kan je de leukste activiteiten ondernemen om de provincie Friesland te ontdekken. Benieuwd welke activiteiten je onder andere kan doen? We zetten er graag een paar voor je op een rij.

 • Bezoek historische steden zoals Leeuwarden en Sneek.
 • Maak een boottocht op de Friese meren.
 • Verken de natuurlijke schoonheid van het Nationale Park de Alde Feanen.
 • Fiets door de uitgestrekte bossen van Gaasterland.

Ook de kinderen vervelen zich geen moment in Gaasterland

Ook voor de kinderen zijn er genoeg leuke activiteiten in de omgeving van onze natuurcamping in Friesland. Natuurlijk helpen we je ook in dat geval bij jouw keuze voor een leuke dag uit met het hele gezin:

 • Bezoek het Kazemattenmuseum
 • Middagje naar Museum Joure
 • Bewandel het Hazenpad Oudemirdum

Boek nu jouw vakantie naar Friesland

Fietsen in Friesland