Trekkershut huren

Of je nu solo reist, met je partner of met vrienden, bij Camping De Wigwam kan jij een trekkershut huren! Ontdek de omgeving en gebruik de trekkershut als uitvalsbasis voor je vakantie in Friesland.

Direct een trekkershut reserveren

De voordelen van een trekkershut huren

Eigenlijk zit het al in de naam van de accommodatie, een hut voor (rond)trekkers. De trekkershutten bieden voordelen en uniekheid ten opzichte van een kampeerplaats of een ander huuraccommodatie. We zetten de pluspunten voor je op een rijtje.

Gemakkelijke uitvalsbasis

Een vakantie in Friesland gaat vaak gepaard met veel op pad zijn en van alles in de omgeving ontdekken. Omdat je ook veel onderweg bent, heb je ook weinig nodig. Een trekkershut is daarom ook gemakkelijk; een simpele keuken, fijne bedden en een klein terrasje voor de hut.

Goed voor de portomonnee

De eenvoudige indeling resulteert ook in een lagere prijs, wat natuurlijk altijd leuk is tijdens een vakantie. Zo kun je dat weer ergens anders aan besteden!

Hout = duurzaam

Onze trekkershutten zijn voornamelijk van hout gebouwd. Daarom is de ecologische voetafdruk ook aanzienlijk minder ten opzichte van uitgebreide chalets van veel verschillende materialen.

Sfeer

De trekkershut zijn lekker knus waardoor je als reisgezelschap fijn naar elkaar toe trekt. Speel gezellige spelletjes samen of voer leuke gesprekken voor op het terrasje.

Bekijk alle accommodaties

Een dag in het verblijf van een trekkershut

Stel het je even voor: De dag onbezorgd beginnen met de vers afgebakken broodjes van onze broodjesservice. Kies je vandaag voor een croissant, kaiserbroodje of pistolet? Na het ontbijtje met koffie en de verse broodjes maak je je klaar voor weer een dag vol activiteiten. Vandaag op het programma: De