Trekkershut huren

Een trekkershut huren bij Camping De Wigwam in Oudemirdum, dé bestemming voor avonturiers die op zoek zijn naar een bijzondere natuurervaring in Friesland. Als jij droomt van een comfortabel en avontuurlijk verblijf, dan is het bij ons mogelijk om een trekkershut te huren!

Nu een trekkershut huren!

Geniet bij Camping De Wigwam van een unieke ervaring in een trekkershut

Of je nu solo reist, met je partner of met vrienden, bij Camping De Wigwam kan jij een trekkershut huren! Ontdek de betoverende omgeving en ervaar het gevoel van vrijheid en avontuur dat een verblijf in een trekkershut met zich meebrengt.

Een mooie trekkershut huren in Friesland

In Friesland kan je bij Camping De Wigwam kiezen uit een ruim aanbod aan accomodaties. Een trekkershut huren kan al voor 2 personen. Het is daarnaast ook mogelijk om een 4 persoons trekkershut te huren. Wil je toch een luxe vakantie ervaring? Dan kan je een luxe trekkershut huren voor 4 personen met een comfortabel 2 persoons bed en extra faciliteiten die hierbij kunnen worden aangeboden.

Waarom kiezen voor trekkershut huren bij Camping De Wigwam?

Om te kiezen voor een avontuurlijke vakantie ervaring bij Camping De Wigwam zijn genoeg redenen te bedenken. Een trekkershut huren in Friesland is een must voor een rustgevende ervaring in de Friese bossen en  natuur tijdens jouw vakantie.

Natuurlijke Rust

Bij Camping De Wigwam wordt jouw verblijf in een trekkershut een unieke ervaring. Geniet van de natuur in Friesland. Stap je hut uit en je staat direct in de natuur, klaar om de dag te beginnen vol avontuurlijke activiteiten. Camping De Wigwam is gelegen in Oudemirdum waar je omringd bent met eeuwenoude bossen en prachtige Friese natuurgebieden zoals het Rijsterbos of de Wyldemerk.

Comfortabel Avontuur

Onze trekkershutten bieden een gezellig en comfortabel onderkomen. Voorzien van alle basisfaciliteiten, zoals comfortabele bedden en een kitchenette, zorgen we ervoor dat je een aangenaam verblijf hebt. Wil je een luxe avontuur beleven bij Camping De Wigwam? Je kan bij ons ook een luxe trekkershut huren! Zo krijgt je vakantieavontuur nog meer comfort en geniet jij van extra faciliteiten tijdens je verblijf.

Voorzieningen binnen Handbereik

Tijdens je verblijf heb je toegang tot onze basisfaciliteiten bij Camping De Wigwam. Maak gebruik van sanitaire voorzieningen, comfortabele slaapplaatsen en famillies met kinderen kunnen ook gebruik maken van onze speelplaatsen. Op deze manier geniet je van het buitenleven met het gemak van moderne voorzieningen.

Wat kan je doen in Friesland?

In Oudemirdum is het, naast een trekkershut huren, essentieel om een onvergetelijke tijd door te brengen in de mooie omgeving. Begin de ochtend goed met verse warme broodjes van de bakker. Geniet daarna van leuke wandelingen door het eeuwenoude Rijsterbos en de Wyldemerk. Daarnaast kan je een bezoekje brengen aan de omringende dorpjes Rijs, Bakhuizen en Mirns. Ook is het mogelijk om e-chopper en fietsroutes uit te plannen voor een onvergetelijke ervaring. Trakteer jezelf ondertussen op een ijsje van de ijsboer.

Het Rijsterbos

Het Rijsterbos is 172 hectare groot en ligt tussen het IJsselmeer en het dorp Rijs. Dit bos is een van de bekendste in Friesland en is in de 17e eeuw aangelegd als hakhoutbos. Tijdens een wandeling door het rijsterbos kom je adembenemende monumenten en bezienswaardigheden tegen zoals de Steenkist van Rijs, het vredestempeltje en de Snippenflouw.

De Wyldemerk

Natuurgebied De Wyldemerk is gelegen in de Friese gemeente De Friese Meren, tussen de kernen Balk, Oudemirdum, Harich en Rijs. In het gebied liggen veel zandgaten omgeven met een ruige, bosachtige natuur. De Wyldemerk is de grootste plas in Friesland met een afmeting van 650 meter. De Wyldemerk is een gebied waar 's zomers veel te doen is zoals actieve dagrecreaties waaronder:

  • zwemmen
  • fietsen
  • wandelen
  • pleziervaart

Rondom Camping De Wigwam vind je de spannendste activiteiten en leukste plekken om te bezoeken tijdens jouw verblijf. Wacht daarom niet langer, reserveer nu jouw trekkershut bij Camping De Wigwam in Oudemirdum en maak je klaar voor een onvergetelijke natuurervaring in Friesland!